torstai 19. toukokuuta 2016

Malta: Aktiviteetit

Enää on 45 päivää minun lähtöön ja ajattelin sen kunniaksi kertoa vähän STS:n aktiviteeteistä kielimatkalla. Olen siis etsinyt tietoa maltan aktiviteeteistä STS:n kotisivuilta ja muista lähteistä, ja jaan ne nyt teidän kanssanne.
Eli siis jos ei ole valinnut lisämaksusta Explorer Pass:in, niin kielimatkaan kuuluu muun muassa:

  • Shoppailuretkiä. Maltan suurin ostoskeskus on "The Point" ja se sijaitsee Sliemassa. Sieltä löytyy vaikka mitä, Tommy Hilfigeristä ja Gantista Bershkaan ja Pull&Beariin. Sieltä löytää takuulla jotain kivaa.

The Point, ostoskeskus
  • Rantaretkiä esim. Peter's Pool:ille jossa voit hypätä rantakallioilta kristallin kirkkaaseen turkoosiin mereen. Siellä on myös hyvät sukeltamis- ja snorklausvedet
Peter's pool 
  • Päiväretki Sliemaan. Sliemassa voit käydä katsomassa esim. katolilaisia kirkkoja, Sliema Tower:ia tai vaikka Fort Sliemaa. Yleensä STS:n kielimatkoilla on mahdollisuus Maltalla käydä Mediterraneo Marine Parkissa lisämaksusta katsomassa esim. delfiinejä ja muita merieläimiä. Sliemassa voit myös käydä ostoksilla. 

Sliema
  • STS Beach Games on aktiviteetti jossa ollaan yhdessä ja pelataan erilaisia leikkimielisiä rantapelejä.

  • STS Student Party järjestetään suunnilleen kahdesti viikossa paikallisessa Numero Uno klubissa. Numero Uno on auki ainoastaan kielimatkalaisille kun on Student Party. Kielimatkan aikana on kieletty käyttää mitään päihteitä!

Student Party, kuva on STS:n kotisivuilta
STS:n kotisivuille pääset TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti